реклама Делікат

Діти військових із Черкащини разом із своїми мамами відвідали "Національний музей народної архітектури та побуту України" в Пирогово.

- Вже традиційно разом з апаратом вирішили перед навчальним роком влаштувати для дітей інтерактив. Щоб мали змогу провести разом час із мамами та більше проникнутися рідними звичаями й традиціями. Приємно спостерігати, як малеча з цікавістю розглядає давні артефакти, про які раніше чули лише на уроках історії, або ж старанно виробляє ляльку з соломи, чи знаходить собі друзів під час ігор.  У такий складний для них час, прагнули дати можливість родинам захисників побути разом, змінити локацію і просто відпочити. Щиро дякую за підтримку цієї ініціативи БФ «МХП-Громаді» та працівникам музею, які провели цікаві  екскурсі й народні забави для дітей, - прокоментував голова обласної ради Анатолій Підгорний.

IMG_0029

У музеї просто неба діти разом із мамами взяли участь в екскурсіях, майстер-класах та грали в українські народні ігри.

- Ми з радістю погодилися на цю екскурсію. День виявився дуже цікавим, а програма – насиченою. Незважаючи на те, що живемо в Україні, раніше в музеї просто неба не бували. Бачу, що дитині тут сподобалося, він не нудьгував. Дякую за можливість краще познайомитися з рідною країною та відпочити навіть за нинішніх складних обставин. Зараз хочеться ще більше дізнаватися про свою Батьківщину, - ділиться Ірина, яка приїхала на захід разом із сином Євгеном.

14-річний Богдан із Червоної Слободи разом із мамою Інною також вперше відвідав Національний музей народної архітектури та побуту.

- Ми вдячні, що є люди, які піклуються про дітей та дружин військових. Нам дуже сподобалася ця поїздка, шкода тільки, що часу тут було недостатньо. До початку повномасштабної війни ми організовували родинні подорожі, але потім така можливість зникла. Тому це наша перша спільна поїздка з сином під час повномасштабного вторгнення. Час, проведений разом, дуже цінний, - говорить Інна.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100