реклама Делікат

Завдяки доказовій базі Служби безпеки засуджено двох колаборантів, які працюють на рф. За матеріалами СБУ суд призначив їм по 11 років ув’язнення з конфіскацією майна заочно. За даними слідства, засудженими є двоє мешканців Луганщини, які після початку повномасштабного вторгнення росії пішли на співпрацю з ворогом.

Окупаційна влада призначила їх на керівні посади «філіалів» захопленого «Луганськгазу», а саме Стахановського та Краснолуцького так званого «міжрайонного управління по експлуатації газового господарства».

Без назви

Перебуваючи на посадах, вони забезпечували українським газом окупаційні адміністрації та «мвс» і «органи держбезпеки «лнр».

Крім того, фігуранти у своїй діяльності керувалися так званими «законодавчими актами рф» та сприяли наповненню бюджету окупаційної влади. За матеріалами Служби безпеки суд визнав їх винним за ч. 1 ст. 111-2 Кримінального кодексу України (пособництво державі-агресору). Їм призначено по 11 років тюрми з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади на строк 15 років.

Нині зловмисники переховуються від правосуддя на тимчасово окупованих територіях. Досудове розслідування проводили співробітники СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100