реклама Делікат

Його розшукали в Ватутіному Звенигородського району, що на Черкащині. Юного мандрівника, який прогулювався вулицями міста під час комендантської години, правоохоронці знайшли цілим та неушкодженим і передали в руки поліцейським Черкаського районного управління поліції для з’ясування усіх обставин.

Неповнолітній

31 серпня о 23 годині до Черкаського районного управління поліції надійшло повідомлення від вахтера одного із закладів освіти міста Черкас, про те, що близько 16 години їх 15-річний вихованець, не повернувся до гуртожитку.

На факт зникнення негайно орієнтували особовий склад підрозділу поліції Черкаської області. Того ж дня, близько 1-ї години ночі, поліцейські наряду реагування Управління поліції охорони в Черкаській області, за вказаним описом помітили підлітка, що розшукується, в місті Ватутіне Звенигородського районі Черкаської області.

На щастя, протиправних дій проти нього не скоєно та загрози для його життя й здоров’я немає. З ним було проведено профілактичну бесіду щодо його поведінки та викликано працівників поліції ГУНП Черкаської області для з’ясування причин самовільного залишення навчального закладу.

Правоохоронці нагадують, якщо дитина зникла, або вчасно не повернулася додому, варто негайно телефонувати до поліції. Це дасть змогу поліцейським в найкоротший час встановити її місцезнаходження та повернути додому.

Управління поліції охорони в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100