реклама
Sucurity Police

реклама

У незрячого видавця Олександра Прилуцького виникли проблеми з правоохоронцями після того, як губернатор скористався історією про невидану книжку для звільнення високого чиновника

У незрячого видавця Олександра Прилуцького виникли проблеми з правоохоронцями після того, як губернатор скористався історією про невидану книжку для звільнення високого чиновника

Книга, яка стала приводом для звільнення обласного чиновника - начальника Головного управління ОДА Елеонори Левицької, у п’ятницю цього тижня буде віддрукована у видавництві ПП «Чабаненко». Нагадаємо, спершу книга «Дорогами війни» повинна була побачити світ у черкаському видавництві "Відлуння-Плюс". Але через конфлікт між автором книги – ветераном з Кам’янки Федором Людним – та цим видавництвом, книга у «Відлунні-Плюс» так і не була надрукована.

Нині ж ветеран таки отримає свою надруковану книгу. Про це «Прочерку» повідомила начальник Головного управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації Валентина Гуляницька.

– На сьогодні книга додруковується. Спонсорські кошти на її друк видавництву ПП. «Чабаненко» були перераховані ще в серпні, але книга весь цей час не друкувалася, бо сам Федір Людний не знав, що він хоче. Зараз нібито знайшли порозуміння. Хоч ветеран вже відверто каже, що книга йому не потрібна, – розповідає Валентина Григорівна.

У пані Валентини є велика папка з написом ім’я та прізвища ветерана. Туди вона складає всі папери, що стосуються його справи. Зізнається, що ветеран вже встиг трохи втомити своїми походеньками і її.

– Йому книга вже не потрібна. Йому треба розібратися з прокурором Лісовим і директором видавництва «Вілнуння-Плюс» Прилуцьким. Ветеран вважає, що Прилуцький з Лісовим родичі. Федір Людний – дуже складна людина, – стримано характеризує ветерана Валентина Гуляницька.

Про те, що директор видавництва "Відлуння-Плюс" і інвалід першої групи по зору Олександр Прилуцький через книгу ветерана опинився на вістрі політичних розборок, «Прочерк» вже писав.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Андрій 14.12.2010 22:25
*** графоман цей Людний...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 reader 14.12.2010 15:29
Цей "ветеран" у 2004 році дістав людей в Києві, там як і Левицка, злетіло кілька голів, а цю ж книгу видали за рахунок держави...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 sladmaks 14.12.2010 08:59
Я не захищаю Левицьку, але з такими незповна розуму кровопивцями треба і поводитися відповідно, а не заносити йому "хвоста", бо він бач ветеран...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100