реклама Делікат

На черговій сесії Черкаської міської ради розглянули галузеві та земельні питання.

088A5779_1

У порядку денному було понад 20 галузевих питань. Серед іншого, депутати проголосували за такі рішення:

Ухвалили зміни до бюджету та ПСЕР. Близько 491 млн грн надійшло субвенції і дотації з державного бюджету на виплату компенсації за комунальні послуги і на виплату допомоги по 50 тисяч гривень рідним загиблих захисників. Також проголосували за перерозподіл коштів у середині департаментів. Серед іншого, спрямували кошти на пальне для комунальних підприємств, на ремонт укриття у школі, на заробітну плату працівникам комунального підприємства тощо.

Запровадили «Єдине вікно» для надання адміністративних послуг ветеранам, членам сімей ветеранів у департаменті «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради. Це допоможе для запровадження єдиного підходу під час надання адміністративних послуг ветеранам війни та членам їх сімей за мінімальної кількості відвідувань, сприятиме підвищенню ефективності адміністрування прав та можливостей цієї категорії осіб, створенню сприятливого, доброзичливого мікроклімату для їхнього обслуговування.

Внесли зміни до міської цільової програми сприяння співвласникам багатоквартирних будинків в підготовці житлового фонду Черкас до опалювального сезону в умовах воєнного стану. Це допоможе у разі необхідності компенсувати з бюджету кошти на придбання генераторів тим будинкам, у яких без електрики нормально не працюватиме опалення взимку. Наразі таку компенсацію отримали 37 будинків, загальна ж потреба – 107 будинків.

Також депутати розглянули низку петицій і земельних питань.

Про це пише прес-служба міськради

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100