реклама Делікат

За процесуального керівництва прокурорів Золотоніської окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю одного з сіл Золотоніського району за фактом умисного протиправного заподіяння смерті людині, поєднане із зґвалтуванням (п. 10 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 02.09.2024 у вечірній час 22-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та знаходячись у власному домоволодінні, під час сварки, яка виникла на побутовому ґрунті, умисно наніс своєму 60-річному знайомому численні удари ногами та кулаками в область голови та тіла, внаслідок чого потерпілий упав на землю. Після цього, вчинив дії сексуального характеру.

Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюють слідчі Золотоніського РВП ГУНП в Черкаській області.

У разі доведення вини правопорушнику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100