реклама Делікат

Війна продовжує нести біль, горе та втрати. У неділю, 8 вересня ц.р., у Каневі прощатимуться із жителем села Пекарі Канівської міської територіальної громади, захисником України Олександром Ціплом, який загинув 3 вересня ц.р. внаслідок ракетного обстрілу території військової частини.

Олександр проходив військову службу за контрактом. Був старшим водієм-електриком польового вузла зв’язку (навчального) навчально-тренувального комплексу військової частини, старшим солдатом. Йому було 26 років.

458614556_840447078276210_2956025164865804364_n

Поховають Героя 8 вересня ц.р., на центральному кладовищі (Алея Слави). Церемонія прощання розпочнеться орієнтовно о 10-30 годині, біля культурного центру «Шевченко Hub». Відповідно до розпорядження міського голови, цього дня у громаді оголошено День жалоби та трауру.

У захисника залишилися мама, батько, брати і сестра. Варто зауважити, що рідні Олександра також боронили нашу Батьківщину. Так, його рідний брат Сергій Голдиш брав участь у проведенні АТО/ООС, пережив полон і навіть втратив око, боронячи Україну.

Канівський міський голова Ігор Ренькас, депутати міської ради та виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого військового.

Канівська міська рада

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100