реклама Делікат

Наша «Юрія», «Черкасихліб ТД», «Комбінат баранкових виробів», «Сиророб» та ще з десяток черкаських виробників уже доєднались до програми «Національний кешбек».

У масштабах країни це вже понад 600 виробників, 63 тис. локальних товарів, за купівлю яких українці можуть отримати 10% кешбеку.

Про це пише голова ОВА Ігор Табурець

images

Уже стартувало бета-тестування програми. Приймаються пропозиції та зауваження до роботи від споживачів.

Обирати українське – вигідно. У такий спосіб ми збільшуємо попит на локальний продукт, відкриваємо для себе національних виробників, підтримуємо економіку.

Усі деталі як для виробників, так і споживачів є тут:

https://madeinukraine.gov.ua

"Національний кешбек" – це урядова програма підтримки українських виробників, у рамках якої покупцям обіцяють 10% від вартості товарів, вироблених в Україні. Щоправда, кешбек нараховуватимуть не на абсолютно всі українські товари, а лише товари виробників, які доєднались до програми. І лише у тому випадку, якщо ви розраховуватиметеся за покупки банківською карткою.

2 вересня  2024 року стартувало бета-тестування програми "Національний кешбек", яке триватиме близько місяця. Споживачі уже можуть реєструватись у цій системі. Так само у ній поступово збільшуватиметься кількість виробників і торгових мереж.

Як покупцям приєднатись до програми "Національний кешбек"

Приєднатись до програми можна через Дію, однак для цього спочатку треба відкрити спеціальний рахунок у банку. Це вже можна зробити через мобільні застосунки або відділення таких банків: Приватбанк, Sense Bank, ПУМБ, А-банк, Глобус, Укрсиббанк, Акордбанк.

Мені вдалося відкрити спеціальний рахунок через застосунок "Приват24" лише 3 вересня. Шукати нічого не треба – достатньо лише натиснути на картку "Зроблено в Україні", яка винесена на головну сторінку. Однак оформити рахунок у кілька кліків не вийшло – сервер не відповідав, ймовірно, через велику кількість запитів. Тому довелось повторювати спробу з періодичністю у 10-15 хвилин.

Тут, до слова, треба дати згоду на передачу даних про транзакції при купівлі товарів з вибраних карток, якими плануєте розраховуватись за покупки.

Як тільки віртуальна картка з’явилась у застосунку банку, треба оновити Дію – вона автоматично підтягне вашу картку. Далі у Дії треба обрати послугу "Національний кешбек" та активувати картку, на яку нараховуватимуть кешбек. Все максимально просто. Але на цьому "простота" системи наразі вичерпується.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 ЮЗР 07.09.2024 08:15
Киш бек! Ціну краще скиньте, щоб було вигідно купувати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100