реклама Делікат

Цього тижня фахівці Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб та Черкаського відділення Черкаського міськрайонного відділу відвідали Центр надання соціальних послуг у селі Лозівок.

Тут, проживають люди, яким через певні життєві причини потрібні житло, догляд та захист, зокрема, медичний.

За підтримки медичних працівників Будищенської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини підопічні Центру мали змогу вакцинуватися від праця та дифтерії.

photo_2024-09-06_12-36-10

За день роботи профілактично-вакцинальної команди – щепилися 13 працівників закладу та 25 підопічних – всього 38 осіб.

Важливо пам’ятати, що люди у віці вразливі до небезпечних інфекцій. Пацієнти мають отримати ревакцинальну дозу вакцини від дифтерії та правця, якщо з моменту останньої вакцинації минуло більше десяти років (а у випадку травми – якщо з моменту останньої вакцинації минуло більше п’яти років).

Вакцинація від цих інфекцій забезпечується за кошти державного бюджету.

Крім цього, фахівці Центру провели важливі бесіди, щодо серцево-судинних захворювань, як контролювати артеріальний тиск, факти та міфи про вакцинацію, профілактику, лікування інфекційних та неінфекційних хвороб та підтримки психічного здоров’я.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Троїстий інвалід 07.09.2024 16:05
Не поважають нас, інвалідів в полном расцвєтє сіл. Від праці я б теж залюбки вакцинувався, вакцинувався та вакцинувався.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100