реклама

реклама

24 грудня сесія Чорнобаївської районної ради затвердила Людмилу Василівну Ляпкало головним редактором районної газети «Світлий шлях». До цього 12 років газетою керував Володимир Хоруженко, який пішов з посади за станом здоров’я. Більш як півроку обов’язки виконувала заступник головного редактора.

– Але пані Наталія не хотіла очолити газету, бо робота дуже важка. Тож крісло редактора довірили мені. Працюю на новій посаді вже три дні і скажу, що це дуже важка ноша, – зазначила у коментарі «Прочерку» Людмила Ляпкало.

Раніше пані Людмила працювала редактором місцевої газети «Наше слово». Та колись саме в газеті «Світлий шлях» починала журналістську кар’єру.

Нині Людмила Ляпкало висловила слова вдячності на адресу влади, яка виділила кошти на газету. Каже, що у інших районах є і проблеми в цьому плані. Також Людмила Василівна подякувала видавництву «Республіка» за хорошу співпрацю.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Цікаво 28.12.2012 11:40
Ляпкало - дружина колишнього голови РДА у "помарачеві часи", власкор аж ніяк не "регіонально-партійно-лояльної" газети "Прес-центр". Як це її призначили? Нарешті орієнтуються на професійні навички? Чи просто Ляпкало швиденько вступила в ПР?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 вася 27.12.2012 20:40
Важко проїдати народні гроші з бюджету? цікаво не соромно тим усім хто працює в цих районках?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Коваль 27.12.2012 19:41
Боже, ну які головні редактори можуть бути в нещасних районках, де штат мінімальний? Ці газети-суцільний нафталін.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100