реклама Делікат

Під час апаратної наради Канівського міського голови Ігоря Ренькаса з керівниками структурних підрозділів та директорами комунальних підприємств міста у п’ятницю, 6 вересня ц.р., обговорили надзвичайний випадок, що трапився у Полтаві.

458772728_842411544746430_5959127180979028100_n

Про це повідомляє Канівська міська рада.

Нагадаємо, 3 вересня ц.р. рф атакувала ракетами навчальний заклад у Полтаві, внаслідок чого загинули 55 людей, постраждали – 328. До слова, серед загиблих виявився і житель Канівської МТГ – Олександр Ціпло.

Як повідомляють ЗМІ, для надання екстреної медичної допомоги полтавцям того дня бракувало якісних турнікетів. Відтак, в ході заходу обговорили доцільність придбання турнікетів для Канівської громади, а також нашим військовим на передовій.

- Щодо придбання турнікетів і формування аптечок військовим, які захищають Україну на передовій, до нас звернулася керівник Волонтерського центру Наталія Шульга, - повідомив керуючий справами виконавчого комітету Володимир Святелик.

- Дуже важливо, щоб турнікети були саме сертифіковані і якісні, бо тільки такі збережуть життя, - наголосила головний лікар ЦРЛ Віра Шапошник. – Для нашого закладу також треба придбати такі турнікети, а також провести відповідне навчання, щоб кожен працівник міг надати таку допомогу постраждалому.

В свою чергу начальник відділу культури Оксана Труфанова нагадала, що періодично в міському будинку культури проходять навчання з тактичної медицини та запросила всіх отримати життєво важливі знання у часи війни.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100