реклама Делікат

Минулого тижня в Каневі трапились два випадки серйозних пожеж через використання генераторів.

459031746_842330034754581_5819859417170840010_n

Тож рівень пожежної безпеки у Канівській міській територіальній громаді обговорювали в ході апаратної наради Канівського міського голови Ігоря Ренькаса з керівниками структурних підрозділів та директорами комунальних підприємств міста у п’ятницю, 6 вересня.

- У зв’язку з регулярними відключеннями світла у пошуках джерел безперебійного живлення люди переходять на генератори, зарядні станції, облаштовують сонячні панелі просто на покрівлях, балконах, фасадах багатоквартирних будинків, що також може бути небезпечно, - зауважила заступниця міського голови Канева Галина Москаленко. – Профільна комісія обійшла заклади, які мають генератори, та перевірила дотримання заходів безпеки при їх встановленні та використанні.

Відповідну роботу мають провести і майстри КП «ЖЕК» щодо використання альтернативних джерел електроенергії у багатоквартирних будинках. Зокрема, перевірити наявність дозвільних документів на встановлення сонячних панелей тощо.

Про це повідомляє Канівська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Перехожий 11.09.2024 12:29
Найбільше наша влада любить щось забороняти, щоб потім дозволяти. Доречі про серйозні пожежі тут ні слова. Наприклад якщо в баби згорить нужник, то для неї це серйозна подія, а в маштабах області це, що нічого. То що згоріло від генератора? Бо на сайті ГУ ДСНС В Черакській області ні слова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100