реклама Делікат

28 вересня о 13:00 ми презентуємо черкаську книжкову спільноту в Києві на Фестивалі Книжкова країна на ВДНГ.

Без назви

На гостей фестивалю чекає потужний захід "Черкаси: Проявлення. Літературне обличчя міста на Че." Це буде круЧезна розмова тими, хто творить Книжкову Черкащину сьогодні:

Катерина Пекур – українська письменниця, сценаристка й редакторка кіно. Співавторка фантастичних романів “Діти вогненного часу”, “Корчма на перехресті світів”, авторка багатьох оповідань. Співзасновниця творчого об’єднання «ЛІТавиця».

Оксана Осмоловська – українська поетка і перекладачка. Народилася та проживає у Черкасах. Перекладає художню і науково-популярну літературу, нині готується до друку її дебютна збірка віршів.

Ганна Литвиненко — перекладачка з Черкас, у її доробку понад 60 перекладених і виданих книг. Ганна переклала такі відомі твори, як трилогія «Макова війна», «Вавилон» та «Жовтолика» Ребекки Кван, «Тисяча пам’ятних поцілунків» Тіллі Коул, а також цикл «Гадес і Персефона» Скарлетт Сент-Клер. Ганна співпрацює з провідними українськими видавництвами «Жорж», «РМ», «Bookchef», «Видавництво Старого Лева» та «ARTBOOKS». Спеціалізується на перекладі фентезі, янґ-едалту, трилерів і детективів.

Анастасія Компанієць або Anastreela – ілюстраторка дитячих книг, дизайнерка та блогерка з Черкас, професійно займається творчістю вже 11 років. За цей час співпрацювала з Банк ПУМБ, Благодійним фондом Марії Примаченко та Brushme, видавництвом «Маґура», Arley Sign, Vladi Toys та ін.

Алла Титаренко – директорка та співзасновниця видавництва східної літератури "БІМБА".

Неля Раіна - засновниця видавництва "Читай українською", редакторка, письменниця.

Євген Магер - співвласник Комікс-Книгарні “Перший Том” у м. Черкаси.

Захід покликаний не лише "проявити" Черкащину на книжковій мапі України, а й поділитися досвідом локальної літературної

спільноти, яка щодень стає цікавішою для читачів в Україні та у світі. Адже локальне (кухня, історія, архітектура, література) - це та магічна екзотика, яку прагнуть спізнати мандрівники, занурюючись у колорит певного регіону.

Відкривати літературні смаки та здобутки того чи іншого краю так само цікаво, як і куштувати місцеві смаколики. Тому на відвідувачів заходу чекає частування локальнимими напоями (з домішками золотоніської магії), а також розіграш цінних подарунків від наших учасників.

Посилання на подію у фб:

https://www.facebook.com/share/7WVyaMP8WfuW2gFx/

Слідкуйте за анонсами, надалі ми будемо детальніше знайомити вас із круЧезними книжковими спікерами і спікерками Черкащини.

Адреса: м. Київ, ВДНГ, Проспект Академіка Глушкова, 1.

Тел для довідок: 0975658237

Організаторка події: Олена Смірнова.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100