реклама Делікат

Завдяки доказовій базі Служби безпеки до тюремного ув’язнення засуджено ще одного колаборанта, який співпрацював з рф на тимчасово захоплених територіях сходу України.

Фото: ssu.gov.ua


Суд призначив йому 5 років тюрми з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади на строк 15 років.

Фігурант очолював «Лимаревський кінний завод № 61», що входить до так званого «міністерства сільського господарства «лнр».

Як встановило розслідування, мешканець Старобільського району від початку повномасштабного вторгнення пішов на співпрацю з ворогом та сприяв утвердженню окупаційної влади.

Фото: ssu.gov.ua


Він організовував та забезпечував провадження господарської діяльності на користь ворога. Також сприяв наповненню бюджету окупаційної влади, за рахунок коштів, отриманих від сільськогосподарської діяльності. За свою віддану працю навіть отримав «нагороду» від рашистів – «медаль за заслуги».

За матеріалами Служби безпеки суд визнав його винним за ч. 4 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

Нині зловмисник переховується від правосуддя на тимчасово окупованій території.

Фото: ssu.gov.ua


Спеціальне досудове розслідування проводили співробітники СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Пресслужба СБУ в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100