реклама Делікат

З 11.09.2024 по 13.09.2024 з 8.00 до 20.00 буде перекрито рух автотранспорту через залізничний переїзд на 214 км - вулиця Петра Сагайдачного (Громова), мкрн. Гречківка в м.Сміла, Черкаська область, в зв’язку з виконанням ремонтних робіт колії. Об’їзд автотранспорту буде здійснюватися по вулицям Петра Сагайдачного (Громова), Коробейника, Василя Стуса, Віри Гордієнко, Тараса Шевченка, Петра Сагайдачного (Громова) та в зворотному напрямку.

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж


На час перекриття ЗМІНЮЄТЬСЯ маршрут руху декількох рейсів автобусного маршруту №4 «Табір-вул. Петра Сагайдачного ( Громова)», а саме:

Рейси о 6.40 та 7.40 з зупинки «Табір» у напрямку магазин по вул. Петра Сагайдачного залишаються без змін.

Рейс о 8.40 з зупинки «Табір» буде виконуватися через вул. Віри Гордієнко, вул. Тараса Шевченко, вул. Петра Сагайдачного (Громова) до зупинки магазин по вул. Петра Сагайдачного (Громова) і о 8.55 від зупинки магазин по вул. Петра Сагайдачного (Громова) по звичайному маршруту через вул. Тараса Шевченка, центр, міська лікарня, зупинка «Табір».

Мешканці, що проживають в районі зупинки «Табір», по вул. Василя Стуса, можуть виїхати в потрібному напрямку з зупинок по вулиці Тараса Шевченка.

Рейси о 9.35 ,11.25, 12,55 з зупинки «Табір» в напрямку міської лікарні залишаються без змін.

Рейс о 16.00 з центру міста у напрямку магазин по вул. Петра Сагайдачного виконує рух від магазину до зупинки «Табір» через вул. Тараса Шевченко, вул. Віри Гордієнко.

Рейси о 17.10 з зупинки «Табір» в напрямку міської лікарні буде виконуватися до магазину по вул. Петра Сагайдачного.

Про це інформує Смілянська міська рада

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100