реклама Делікат

10 вересня близько 7-ї години ранку екіпаж поліції охорони під час патрулювання міста Ватутіного помітив на узбіччі дороги легковий автомобіль «Audi», з якого, тримаючись за серце, вийшов водій.

По його зовнішньому вигляду було видно, що чоловіку погано, він хитаючись, намагається йти. Поліцейські зрозуміли, що громадянин потребує допомоги. З’ясувалось, що під час руху у нього погіршилося самопочуття, біль в ділянці серця та піднявся тиск. 

Чоловік від допомоги медиків відмовився, запевнив правоохоронців, що для надання невідкладної допомоги у нього вдома є усі необхідні ліки. Тож поліцейські негайно прийняли рішення довести чоловіка та його авто додому.

458955856_843441114635794_8775824441453074156_n

Упевнившись, що він перебуває під пильним наглядом рідних, поліцейські вирушили на службу, де на них чекали інші виклики.

Вже згодом громадянин зателефонував на гарячу лінію Департаменту поліції охорони і висловив подяку наряду поліції охорони за своє врятоване життя:

«Висловлюю безмежну подяку працівникам поліції охорони Черкаської області Безвершенку Сергію та Потилку Анатолію, які не проїхали повз мене і надали допомогу. Відвезли додому, де дружина надала мені необхідну медичну допомогу».

Пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100