реклама Делікат

У треті вихідні вересня Черкаси відзначають День міста. З цієї нагоди міста-побратими передають черкасцям свої щирі вітання.

Серед них – польське місто Бидгощ.Його жителі активно підтримують Черкаси під час війни. Вони прийняли українських біженців, передавали гуманітарну допомогу, фінансували закупівлю медичного обладнання для лікарні та виділили кошти на придбання обладнання для "Черкасиводоканалу".Реалізовуються спільні творчі і освітні проєкти.

6533

У 2023 році було підписано Угоду про встановлення солідарного партнерства та майбутньої співпраці з містом Білефельд (Федеративна Республіка Німеччина).

Жителі Білефельда передали багато допомоги для Черкас: пожежний автомобіль, потужні генератори, обладнання для шкіл, предмети медичного призначення та ліки, транспортні засоби та інше.

У травні цього року Черкаси підписали Угоду про встановлення солідарного партнерства та співпраці з районом Штайнфурт (Федеративна Республіка Німеччина).

У рамках спільної участі Черкас та району Штайнфурт у проєкті “Покращення цивільного захисту в муніципальному партнерстві з Україною 2023”, Черкаська міська рада отримала від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) пакети підтримки: обладнання для шкільних харчоблоків, меблі для класних кімнат і планшети для навчання.

У серпні цього року Черкаси підписали Угоду про встановлення дружніх відносин та співпраці з містом Малмсбері (Англія).

Громада цього невеличкого англійського містечка з початку повномасштабного вторгнення підтримує наших військових у госпіталях, направляючи необхідну гуманітарну допомогу.

Про це пише прес-служба Черкаської міськради

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100