реклама Делікат

Вихованці КДЮСШ №2 показали чудові результати на Чемпіонаті України з велоспорту на критому треку серед молоді, юнаків та дівчат. 

Фото: dogp.gov.ua


Змагання проходили з 12 по 15 вересня у Львові, де за першість змагалися 197 спортсменів із 18 команд з різних куточків України.

Індивідуальна гонка переслідування: Ярослав Кліменок виборов третє місце серед чоловіків, а Каріна Левченко посіла 6 місце серед жінок.

Командна гонка переслідування стала тріумфальною: Ярослав Кліменок з командою посіли перше місце серед чоловіків, а жіноча команда у складі Каріни Левченко та Єлизавети-Софії Зубкової фінішувала на другому місці. Серед юнаків команда Дмитра Капітана, Богдана Потьомка та В’ячеслава Коноплянка здобула третє місце, а команда дівчат у складі Карини Потьомко, Ганни Позднякової та Юлії Тичковської посіла перше місце.

У командному спринті серед юнаків команда Дмитра Капітана, Богдана Потьомка та В’ячеслава Коноплянка посіла 6 місце, а серед дівчат команда Карини Потьомко, Ганни Позднякової та Юлії Тичковської фінішувала на 4 місці.

У спринтерських перегонах Каріна Левченко здобула третє місце, а Єлизавета-Софія Зубкова посіла 6 місце серед жінок. Серед юнаків Дмитро Капітан фінішував шостим, а Ганна Позднякова виборола третє місце серед дівчат.

У дисципліні медісон Ярослав Кліменок та Максим Титаренко зайняли третє місце серед чоловіків, а Каріна Левченко та Єлизавета-Софія Зубкова фінішували п'ятими серед жінок. Серед юнаків Богдан Потьомко та В’ячеслав Коноплянка здобули друге місце, а Карина Потьомко та Юлія Тичковська вибороли перше місце серед дівчат.

У кейріні Ганна Позднякова посіла друге місце серед жінок, а Каріна Левченко фінішувала на сьомій позиції.

У омніумі спортсмени також показали високі результати: Ярослав Кліменок і Каріна Левченко посіли 7 місця серед чоловіків та жінок відповідно. Серед юнаків Богдан Потьомко завершив змагання на 5 місці, а серед дівчат Карина Потьомко посіла 4 місце. Ганна Позднякова здобула друге місце.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100