реклама Делікат

Чотири повітряних розвідники DJI Mavic 3T придбали за бюджетні кошти у Ротмістрівській сільській раді.

Коштують ці пристрої 498 тисяч гривень, інформують у Ротмистрівській громаді.

Фото: Ротмистрівська громада


Сільський голова Володимир Ховайба пояснює, що цього разу ці апарати купували за спеціальним замовленням військових, які нині тримають позиції на Покровському напрямку. Два із чотирьох придбаних квадрокоптерів – це повітряні розвідники під назвою DJI Mavic 3T Enterprise Thermal, мають спеціальну комплектацію. Головна його відмінність від базових моделей - це термальна відеокамера з над високою роздільною здатністю, а також частотою кадрів, яка досягає 120 за секунду. І все це у компактному корпусі, а дрон має покращені польотні характеристики.

“Ці «пташки» - це життєво важливі для місцевого бюджету витрати, адже виконують свою місії - зупиняють нашого ворога. Упевнений, що зараз кожна гривня, витрачена на ЗСУ, не вважається витраченою – це смертельна куля в бік ворога!» - зазначив голова.

Два інших дрони - моделі DJI Mavic 3, вартістю по 75 тисяч гривень кожен - також були придбані згідно з конкретним запитом військових. Днями цю техніку і було передано Захисникам.

Представник військових Володимир щиро подякував сільській раді та депутатам за допомогу та співпрацю: "Дякую за ці чудові очі - вони збережуть не одне життя".

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100