реклама

реклама

bakak Очевидно, що в депутатів від партії «ВО «Батьківщина» на одного депутата в Черкаській міській раді буде більше. Нагадаємо, ще донедавна по округу №18 міста Черкаси за результатами виборів тривав судовий процес, де суди різних інстанцій визначали переможця між Ігорем Калашником (від СПУ) та Баймурзою Бакашевим (від «ВО «Батьківщина»).

Як повідомив «Прочерку» 13грудня Баймурза Бакашев, довга судова тяганина завершилася. Суд встановив – кандидат від біло-сердечних переміг.

– Наші опоненти ніяк не хотіли миритися з рішенням вищих інстанцій (маю на увазі, апеляційний суд). Були моменти, коли нашим опонентам підігрували і в тервиборчкомі, тобто, залишали можливість для опонента в чергове подати до суду. Нинішнє оскарження рішень суду було вже четвертим чи п’ятим. Але суди завершились і справедливість перемогла, – вважає Баймурза Бакашев.

За його словами, апеляційний суд, винісши своє останнє рішення, зобов’язав міську територіальну виборчу комісію надати суду звіт про виконання цього ж таки рішення. «Тепер у газеті «Місто» повинна вийти інформація про те, що я переміг на виборах по черкаському округу №18. Я дуже вдячним своїм виборцям. Сподіваюся, що на сесії міської ради, яка повинна відбутися у четвер, Черкаська виборча комісія вже остаточно оголосить мене переможцем», – наголосив у розмові з «Прочерком» Баймурза Бакашев.

У свою чергу, Ігор Калашник у понеділок увечері відмовився коментувати ситуацію «Прочерку» стосовно виграшу Бакашева.

– Давайте залишимо коментарі на завтра. Бо слово «виграш» сюди не підходить. Поки що апеляційний суд міста Києва визначив депутата по округу №18. І все, – сказав «Прочерку» в телефонній розмові пан Ігор, який саме повертався з Києва…

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Черкасець 14.12.2010 12:49
Навіщо нам взагалі вибори. Хай усіх депутатів, мерів, усіх призначає суд. Забашляв і в дамках. Країноювже і так давно керує закритий клуб міліардерів під кликухою - Київський Апеляційний суд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Lira 14.12.2010 10:24
да здравствует наш самый гуманный суд!!!!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100