реклама Делікат

Під час засідання постійної комісії з питань охорони здоровʼя та соціального захисту населення депутати облради опрацювали 11 питань порядку денного.

Серед них - призначення Анжели Піковської на посаду директора Будищенського психоневрологічного інтернату та Ярослава Перевіспи - на посаду директора Обласного соціального центру матері та дитини.

Також підтримали й внесення змін до рішення обласної ради, що передбачає викладення у новій редакції Положення про конкурсний відбір претендентів на посади керівників підприємств спільної власності. Зміни вносять через нововведення Кабміну.

Фото: oblradack.gov.ua


Приміром, під час проведення конкурсів на зайняття посад керівників комунальних закладів охорони здоров’я тепер використовуватиметься Єдиний вебпортал. Там має бути розміщена вся інформація від конкурсного відбору й до ухвалення рішення.

З-поміж іншого обласні обранці також погодили медичній академії надання згоди на внесення змін до видів економічної діяльності. У закладі відкриватимуть новий напрям професійно-технічної освіти з підготовки екстрених медичних техніків.

Знайшов підтримку в залі й проєкт рішення про надання згоди кардіоцентру на ремонт рентгенопераційної. Це дасть змогу привести приміщення у відповідність до норм ДБН.

Також погодили внесення змін до Програми підтримки КНП та комунальних закладів охорони здоровʼя спільної власності. Продовжується термін її дії до 2026 року, а також доповнюються нові заходи, зокрема, щодо автономізації установ.

На завершення обласні обранці заслухали кілька звітів про виконання програм у порядку контролю.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100