реклама Делікат

Під час пленарного засідання обласні обранці ухвалили рішення про призначення трьох керівників комунальних закладів.

Так, Олена Левченко знову очолила Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр.

DSC_4362

Вона працює в закладі  з 2018 року. центр опікується  молоддю і функціонує  у кількох пріоритетних напрямах. Серед них: патріотичне виховання, неформальна освіта, поширення та розвиток волонтерства, а також військово-патріотичне виховання. В межах останнього - проводяться тренінги з мінної безпеки, тактичної медицини, вишколи з практики стрільби, тренінги із самооборони тощо.

IMG_7164

Директоркою Будищанського психоневрологічного інтернату стала Анжела Піковська. Вона працює в закладі з 1995 року. За останні роки в інтернаті було значно оновлено матеріально-технічну базу та впроваджено заходи з енергоефективності.

Ще під час конкурсного відбору Анжела Піковська зауважила, що надалі планує продовжувати вдосконалювати якість надання медичних і соціальних послуг. Зокрема, вона прагне співпрацювати з різними фондами для реалізації нових проєктів, спрямованих на поліпшення умов утримання підопічних.

Ярослав Перевіспа очолив Обласний соціальний центр матері та дитини. Він працює тут практично від заснування закладу.

Центр виконує функцію соціального захисту. Тут допомагають матерям, які потрапили у скрутне життєве становище. Заклад постійно розвивається і колектив намагається покращувати умови перебування молодих мам, допомагають їм впоратися з новонародженими дітьми.

-  Ми намагаємося створити в закладі максимально комфортну "домашню атмосферу", яка добре впливає на молодих мам та їхніх дітей. Під час перебування жінки в Центрі, навчаємо її всього необхідного, що повинна вміти мати, та допомагаємо у супутніх питаннях, - розповідав про роботу центру Ярослав Перевіспа під час конкурсного відбору.

Виконавчий апарат обласної ради

Фото прес-служби обради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100