реклама Делікат

Сергій Ананко взагалі вперше торкнувся цієї теми аж 19 вересня - йому поставили це питання в прямому ефірі, пише smila-ua.com

Станіслав Білий написав: "Яка ваша позиція з приводу побиття військового в центрі міста? Коли зламали сакури ви приїхали моментально, ще й з телебаченням. Тут же резонансна подія і від вас жодних коментарів. Хотілося б дізнатися вашу думку з цього приводу."

Міський голова зразу сказав, що вважає ситуацію ганебною і вчинок того, хто побив військового ветерана також. Сміла вкотре прославилась з негативного боку на всю Україну.

З приводу закидів від містян, що мер не коментує цей інцидент, він зазначив, що ним вживались певні кроки без слів: збирався депутатський корпус, запрошували начальника поліції, були представники громадськості.

Але Сергій Ананко уточнив: зібрання це дійсно було без його участі, так як він був у відрядженні в Литві. Подякував прокуратурі та поліції, що вже хулігани затримані. Сподівається на справедливий суд, щоб ця група , яка нападала, понесла справедливе покарання.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100