реклама Делікат

На перехресті вулиць Гетьмана Сагайдачного та В'ячеслава Чорновола у Черкасах патрульні зупинили авто Peugeot Expert за порушення ПДР.

Водій проїхав перехрестя на заборонний жовтий сигнал світлофора.

23107

Аби уникнути адміністративної відповідальності, 48-річний керманич пропонував поліцейським хабаря. Інспектори неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність, проте чоловіка це не зупинило. Він поклав до службового автомобіля кошти у сумі 500 гривень.

«Поліцейські керманича затримали та викликали слідчо-оперативну групу, аби належним чином зафіксувати факт», – повідомляє патрульна поліція Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Так казав Заратустра 25.09.2024 13:58
Класика здирства від поліцаїв. "Часто працівники поліції можуть очікувати неподалік світлофорів, щоб "спіймати" водія, який не встигне завершити проїзд на зелене світло та проїхав на жовтий сигнал світлофора. Варто знати, у якому випадку це можна робити..
Згідно з пунктом 8.11 ПДР водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу не можуть зупинити транспортний засіб, не вдаючись до екстреного гальмування, дозволяється рухатися далі за умови забезпечення безпеки руху. Водночас водій повинен бути уважним, щоб хтось інший не виїхав з іншого боку передчасно. Якщо ж після такого виїзду водія зупиняє поліцейський та намагається накласти штраф, то він повинен обґрунтувати свої дії. Якщо ж інспектор продовжує наполягати на винесенні постанови, бажано викласти свої аргументи у вигляді письмового пояснення. Однак, якщо інспектор винесе у таких обставинах постанову про накладення штрафу, вона є протиправною та підлягає скасуванню у встановленому порядку." Висновок 1. Спіймали лоха.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100