реклама Делікат

25 вересня в Черкаській міській бібліотеці відбувся святковий івент до Всеукраїнського дня бібліотек.

Без назви3

До книгозбірні завітали друзі, щоб привітати бібліотекарів з професійним святом. Талановита поетеса Оксана Галаєва прочитала власні вірші, з найкращими побажаннями бібліотеці. Привітав бібліотекарів відомий журналіст та письменник Назарій Вівчарик. На свято з подарунками прийшла наша меценатка Ольга Мисливець, яка постійно поповнює книжковий фонд бібліотеки суперовими новинками.

Глядачі з захопленням спостерігали за індійським танцем у виконанні Любові Артьомової та слухали її власний патріотичний вірш.

Без назви2

Музичним дарунком бібліотекарям став чудовий виступ співака Вадима Голякова. Модератором заходу була заввідділу обслуговування користувачів ЦМБ Наталія Громова.

«Сучасна бібліотека — це не просто полиці з книжками. Це територія співтворчості, порозуміння й підтримки, саморозвитку й досягнення успіху», – зазначають у Черкаській міській бібліотеці ім. Лесі Українки.

Без назви

Всеукраїнський день бібліотек відзначають 30 вересня, це свято для всіх причетних до бібліотеки та для всіх, хто любить книгу. Усі охочі ще мають час завітати до бібліотеки і взяти участь в акції «Подаруй бібліотеці книгу».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Іцхак Ньютон 26.09.2024 13:28
Наріду !!! Яблуку не було де впасти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Знай наших 26.09.2024 11:06
Треба частіше проводити івенти, а також імпрези. Це приваблює читачів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100