реклама Делікат

156 окремий батальйон 118 окрема бригада ТрО Черкаси від Канівської МТГ отримали підтримку та виділені кошти, що дало можливість воїнам отримати додаткову необхідну зброю та обладнання.

Фото: kaniv-rada.gov.ua


«Наш батальйон отримав таку необхідну допомогу від земляків-територіальної громади міста Канева.

Але передували цьому події, що, нажаль, ще мають місце в країні, яка веде тривалу війну. Група депутатів Канівської міськради не хотіли виділяти кошти у вигляді субвенції для ОВА та на підтримку нашого батальйону.

Дякуючи твердій позиції міського голови Канева Ігоря Ренькаса та тієї групи депутатів, які можуть мислити стратегічно, пʼять мільйонів гривень ще в червні місяці надійшли від громади Канева до Обласної військової адміністрації і ми отримали зброю, яка вже «мінусує русню» на фронті.

Фото: kaniv-rada.gov.ua


Зараз наш батальйон виконує бойові завдання в Курській області. І з наступним траншем ми отримали сучасну потужну наземну станцію, куплену за гроші Канівської громади, яка дозволить нашим дронам літати ще далі та нищити ворогів ще більше. Перед цим ще в червні ми отримали FPV дрони і РЕБ», - йдеться в дописі на офіційній сторінці батальйону в фейсбуці.

156 окремий батальйон та особисто комбат Володимир Петришин (з Канева) позивний «Тринадцятий», дякують усім причетним за допомогу.

Про це повідомляє Канівська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100