реклама Делікат

Надвечір на офіційних сторінках УПЦ МП з’явилася інформація про те, що, буцімто, «прямо зараз люди в камуфляжі збираються біля нашого СОБОРУ, щоб захопити його».

Далі містився заклик до всіх небайдужих зібратися біля храму на захист. Трішки перегодя з’явилися відео, на яких замелькали ці самі «небайдужі», серед яких були переважно старенькі: вони старанно молилися і співали навпроти єпархіального управління. До них, як докинули згодом медійники єпархії, доєдналися черниці Красногірського Покровського жіночого монастиря...

На зламі вечора і глибокої ночі залунав заклик: «Дорогі віряни Черкас! Якщо бандити все ж таки наважаться на штурм Собору, потрібно не тільки захищати нашу святиню, але й знімати все на телефони!!! Наші відеоматеріали стануть доказами в українських та міжнародних інстанціях знущання над віруючими УПЦ!!!»

Опівночі до «бандитів» і «людей у камуфляжі» вигулькнула ще одна страшилка: «НАД ВІРУЮЧИМИ ЛІТАВ ДРОН, «РОЗВІДУЮЧИ» ОБСТАНОВКУ»...

Куди зрештою поділися ті самі «бандити» разом із «дроном», залишилося невідомим, бо жодної інформації, яка б довела, що це нікому не примарилося і ніким не було навіяне, не з’явилося. Не було оприлюднено ніяких доказів ані стосовно «людей у камуфляжі», ані «дрону».

Таке трапляється, якщо уява збуджена до краю, а нерви розхитані.

Залишається дізнатися, хто ж спровокував черкаську паству УПЦ МП, змусив «небайдужих» стовбичити серед ночі на холодному вітрюгані, хто їх підбурив і, зрештою, здійняв багато галасу з нічого.

Олександр Слєпцовський, передрук з сторінки "Доброслов"

В обласному управлінні поліції розповіли, що правоохоронці прибули на місце виклику, проте правопорушень не виявили.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 jack 01.10.2024 11:47
Слід так розуміти, що в черкаських органах влади виявили московського крота, і підкинули йому дезу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Перехожий 30.09.2024 22:32
За порушення коменданської години когось затримали, чи вони раніше розбрелися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Санепідемстанція 30.09.2024 17:16
Лихоманка, це перші ознаки як не масового сказу, то таких же гострих кишкових захворювань. Всих срочно в больнічку і по 40 уколів в ср*челли! Ну і після уколів, туди ж клізьми всим вставить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 правда 30.09.2024 11:57
То якась в них була провокація, от вони й кричать гвалт на всі усюди
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100