реклама Делікат

Сьогодні міський голова Сергій Ананко зібрав позачергову сесію Смілянської міської ради, участь у якій взяли 20 депутатів . Вона розпочалася після засідань профільних комісій, на яких депутати ретельно обговорили всі винесені на порядок денний проєкти рішень. Депутатами підтримано всі запропоновані питання.

Одним із важливих питань порядку денного була інформація від керівника Смілянської окружної прокуратури про результати діяльності органу на території Смілянської міської територіальної громади за І півріччя 2024 року. Були представлені ключові результати роботи прокуратури, зокрема розкриття кримінальних справ, заходи з протидії корупції та забезпечення правопорядку.

461587345_851494987113017_6769031296042344713_n

На сесії також було розглянуто питання передачі в оперативне управління майна комунального некомерційного підприємства «Смілянська багатопрофільна лікарня ім. Софії Бобринської».

Ще одне питання стосувалося надання згоди на безоплатне прийняття окремого індивідуально визначеного майна з державної до комунальної власності Смілянської міської територіальної громади.

На сесії було ухвалено рішення про надання АТ «Укрзалізниця» дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під розміщення газогенераторних установок для генерації електричної енергії. Ділянка буде розташована в районі вулиці Поштової. Особливо важливо це є в умовах нестабільної енергетичної ситуації в Україні.

Усі чотири питання, винесені на розгляд, були підтримані депутатами, пише прес-служба Смілянської міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100