реклама Делікат

У закладі позашкільної освіти «Багатопрофільний молодіжний центр» відбулися заходи для ознайомлення роботи дитячо-юнацьких клубів.

Фото: БМЦ


Традиційно початком нового навчального року у закладі є Дні відкритих дверей.

Батьки потенційних учасників освітнього процесу мають можливість познайомитися з керівниками гуртків, переглянути виставки творчих робіт вихованців закладу, взяти участь у майстер-класах із декоративно-прикладного мистецтва, спортивних змаганнях, а малеча – визначитися зі своїми вподобаннями і записатися до гуртків, студій та секцій.

5

Фото: БМЦ


«Багатопрофільний молодіжний центр є осередком дитячого натхнення та успіхів. У його затишних стінах збирається обдарована учнівська молодь міста для того, щоб відкрити та розвинути в собі нові таланти та вміння. Досягненнями вихованців Центру пишаються всі черкасці, тому що багато хто з них неодноразово захищав честь міста у конкурсах, змаганнях і фестивалях міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

4

Фото: БМЦ


Чекаємо на всіх бажаючих, віком від 4 до 23 років, хто ще не встиг знайти собі хобі до душі та спробувати себе в чомусь новому і цікавому», – інформують у Багатопрофільному молодіжному центрі.

1

Фото: БМЦ


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100