реклама Делікат

Прикра подія сталася з 74-річною мешканкою Сміли.

Наряд Управління поліції охорони в Черкаській області допоміг повернути пенсіонерці кошти, які вона ще 18 вересня залишила в банкоматі, інформує пресслужба управління.

Сміла_1_2

2 жовтня близько 9 години ранку наряд реагування Управління поліції охорони в Черкаській області, патрулюючи вулицями міста Сміли, отримав від оператора спецлінії "102" повідомлення про те, що у місцевої жительки 18 вересня під час зняття коштів з банкомата з її банківського рахунку зникли 4500 гривень. Жінка помилково вирішила, що скасувала операцію, і пішла. А коли побачила, що кошти списано, відразу написала заяву до банку. Однак вирішити проблему не вдалося, тому пенсіонерка звернулась до правоохоронців.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що після жінки до того ж банкомата підійшов невідомий чоловік, щоб зняти кошти, який і отримав гроші заявниці. Не розуміючи, що робити з цими несподіваними коштами, чоловік зняв свої гроші, забрав чужі і пішов додому.

В поясненнях він зазначив, що не знав, як правильно діяти у такій ситуації, а коли до нього завітали поліцейські – кошти одразу повернув. У підсумку жінці повернули її гроші.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100