реклама Делікат

100-річчя відзначила жителька Черкас Катерина Остапенко.

Від імені міської влади ювілярку привітала в.о.директора департаменту соціальної політики Юлія Ніконенко. Вручили квіти та подарунок, поспілкувалися.

Фото: dspck.gov.ua


«Я завжди мусила бути стійкою і витривалою. Любила роботу, життя і була завзятою. А роки так швидко пролетіли! Не віриться, що мені сто років», – говорить пані Катерина.

Вона родом з Краснодарського краю. Пережила Голодомор і примусове виселення сім’ї на Урал. Під час Другої світової була медсестрою в евакуаційному шпиталі. Свого чоловіка Федора Остапенка зустріла в Грузії, куди виїхала після війни. Разом прожили 64 роки, виховали трьох дітей.

Фото: dspck.gov.ua


А 1972 року повернулися на батьківщину пращурів пані Катерини – до Черкас. У Першій міській лікарні вона працювала старшою медсестрою відділення. Має нагороди та відзнаки як ветеранка праці та війни. Нині радіє дітям, п’яти онукам і дев’яти правнукам.

«Доброта, працьовитість і оптимізм – ось рецепти маминого довголіття. Досі сама себе обходить, порається на присадибній ділянці біля хати. Ми йдемо з роботи – а вона зустрічає нас свіжими оладками або чаєм. Це так зворушливо», – говорять діти.

Фото: dspck.gov.ua

 

Про це інформує Департамент соціальної політики ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Ваза під квіти теж вогонь 04.10.2024 20:12
Від мера могли б ще й вазу подарувати. Провели б там по фінансуванню тисяч на 120, заразом з ціною букету та послугами черкаського флориста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Перехожий 04.10.2024 17:50
Бабуся ще вогонь, віка їй і здоров'я!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100