реклама Делікат

– Нашу діяльність називають сферою гостинності. Авжеж, сфера гостинності передбачає адаптацію під гостя. Йдеться про етичні, зрозумілі норми. Якщо гість хоче відро капучино – ми йому зробимо, якщо гість прийшов з собачкою, в якої день народження – привітаємо її зі свічечкою в кормі.

Про початок їхнього шляху, як власників мережі кав'ярень у Черкасах, та що роблять, щоб гості хотіли до них повертатися, брати Іван та Михайло Іскімжі розповіли на форумі з ефективних комунікацій.

IMG_20241005_125204

Навчально-мотиваційний захід провели в Черкаській обласній філармонії. За словами організаторки Ірини Тітовської, попередньо, до нього доєдналося понад 300 черкащан, зацікавлених отримати комунікаційні лайфхаки з різних сфер.

Серед спікерів були: бізнесмени, психологи, ведучі.

– Захід такого масштабу в Черкасах проводимо вперше. Потреба людей у знаннях з комунікації росте. Сучасний світ – суцільна комунікація. Почалося все з семінарів, вони переросли в форум. Запросили сюди людей, які у своїх сферах впроваджують якісь фішки, підходи і бажають ними поділитися.

IMG_20241005_132921

Зокрема, форум мав благодійну мету. Кожен міг придбати за донат листівки з насінням, що проростають. Кошти з «Зерен перемоги» будуть перераховані на збір черкаської волонтерки Вікторії Хамази.

Юлія Капуш

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100