реклама Делікат

З цієї урочистої нагоди на центральній площі міста було піднято Державний прапор України та прапор нашого рідного міста. Церемонія відбулася в святковій атмосфері, зібравши мешканців і гостей міста, щоб вшанувати багатолітню історію міста.

Почесне право підняти Державний прапор України та прапор міста було надано:

Яшину Олегу - воїну-захиснику, учаснику бойових дій;

Запорожцю Олександру - воїну-захиснику, учаснику бойових дій;

Дзерожинській Поліні - майстру спорту України, учасниці національної збірної команди України з легкої атлетики (метання молоту), срібній призерці чемпіонату Європи;

Скакуну Андрію - майстру спорту України, члена національної збірної команди України з боксу, срібному призеру чемпіонату України серед чоловіків.

461997209_949574607211478_6416967772603536025_n

З вітальним словом до усіх присутніх звернулася міський голова Ірина Плетньова: «Сьогодні ми відзначаємо особливий день — нашому чудовому та прекрасному місту Умані виповнюється 408 років. Ми не святкуємо, не проводимо масштабних заходів, сьогодні ми згадуємо всіх захисників, завдяки яким наше місто може відзначати свій день народження, у спокої та мирі, без вибухів та над яким гордо майорить синьо-жовтий прапор.

У цей день я хочу побажати всім нам міцного здоров’я, незламного духу та віри краще майбутнє. Нехай наша єдність стане запорукою перемоги».

Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідної землі, до нашої неповторної Умані, адже саме ми спільними зусиллями маємо щодня змінювати рідне місто на краще. А воно для нас дійсно – найкраще у світі!

Також, в день народження Умані, жителі громади поклали квіти до памʼятних місць.

У центральному сквері діють ярмарки, виставки, яскраві фотозони де ви можете зробити фото на згадку та на банері зізнатись у любові до рідного міста

Про це пише Уманська міськрада.

Фото міськради

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100