реклама Делікат

У Черкаській міській раді провели відкрите заняття для школярів-стажерів Департаменту управління справами та юридичного забезпечення. Цього року у департаменті найбільша кількість учнів — 121.

Сьогодні перший потік стажерів мав можливість познайомитися з ключовими аспектами обраного напрямку під час заняття із в.о. директора департаменту управління справами та юридичного забезпечення Катериною Пидорич.

462533951_841671494786634_332745863830766146_n

Ще одним спікером став Максим Тептюк — Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у Черкаській області. Він поділився своїм досвідом та знаннями, обговорюючи юридичні аспекти професії, особливості законодавства України, а також важелі регулювання органів місцевого самоврядування. Стажери виявили жвавий інтерес до теми та активно ставили запитання.

“Такі відкриті заняття є важливими під час формування професійних навичок молодих спеціалістів і сприяють їхньому глибшому розумінню роботи владних структур”, - прокоментувала Катерина Пидорич.

Нагадаємо, нещодавно розпочалося стажування школярів в органах місцевого самоврядування. Воно проходитиме в кількох департаментах міської ради, де стажери зможуть ознайомитися з роботою міської влади, структурою та функціями Черкаської міської ради, а також набратися практичних навичок. Цьогоріч понад 400 школярів подали заявки на участь у цій ініціативі.

Про це пише прес-служба міськради

Фото міськради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 Кочубей 09.10.2024 20:41
Навчіть стажерів як стати на бюджетних грошах :-x :o йбагатшим мером в Україні н
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100