реклама Делікат

На Черкащині триває підготовка до початку опалювального сезону.

Фото: ck-oda.gov.ua


Питання рівня готовності громад Черкаського району до зимового періоду обговорювали на виїзному засіданні обласного оперативного штабу під головуванням заступника голови області Антона Царюка.

Під час відкриття засідання він наголосив на особистій відповідальності голів громад за безперебійне проходження опалювального сезону та їхню готовність до реагування на надзвичайні ситуації.

Фото: ck-oda.gov.ua


— З огляду на ризики, що виникають в умовах воєнного стану, основний акцент під час підготовки до опалювального сезону ми робимо на забезпеченні джерелами резервного живлення, паливом, охорону та захист об’єктів критичної інфраструктури, — зазначив Антон Царюк. — Важливо комплексно підходити до підготовки наших об’єктів до осінньо-зимового періоду, впроваджувати енергоефективні заходи, працювати над розвитком розподіленої генерації, модернізувати систему теплопостачання, забезпечувати резервні джерела живлення тощо.

На засіданні заслухали звіти керівників громад і визначили рівень готовності до опалювального сезону. Також про свою готовність відзвітували керівники підприємств у сфері житлово-комунального господарства, енергопостачання, газопостачання та служби надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, подібні наради вже відбулися в Золотоніському та Звенигородському районах.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100