реклама Делікат

За процесуального керівництва прокурорів Звенигородської окружної прокуратури 40-річному мешканцю Шполянської територіальної громади повідомлено про підозру за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабіж), поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України).

Завдяки злагодженій роботі правоохоронців особу зловмисника встановлено.

За даними досудового розслідування, чоловік, нанісши два удари кулаком в обличчя потерпілого, відкрито для останнього заволодів мобільним телефоном та з місця скоєння злочину зник.

Наразі судом підтримано позицію прокурора та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється групою слідчих СВ Звенигородського РВП ГУНП в Черкаській області.

Довідково: санкція ч. 4 ст. 186 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від семи до десяти років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100