реклама Делікат

У Тальному в районі автостанції мешканці багатоквартирного будинку разом із дітьми створили справжню осінню «казку» біля свого під’їзду, облаштувавши оригінальну фотозону, пишуть «Вісті Черкащини».

Фото: viche.ck.ua


Місце миттєво стало популярним серед місцевих жителів, адже з приходом осені всі бажають зафіксувати її чарівність у красивих світлинах.

– Вирішили створити такий затишний куточок, щоб порадувати дітей. Вони одразу не роздумуючи погодились допомагати. Охочі сусіди долучалися до пошуку декору: глечики, гарбузи, квіти, листя зносили всі. Також багато краси замовляли через інтернет. У нас дуже дружній під’їзд! На щастя люди з розумінням ставляться до новоствореної зони й не шкодять її. Більше часу пішло на пошуки й організацію деталей, а сам процес декорації зайняв пів дня. Вагоміший обсяг роботи виконали дітки, – розповідає учасниця Леся Антоненко.

Фото: viche.ck.ua


Щоб відобразити справжню теплоту цієї пори року, не обійшлося без м’якого пледа, який додає затишку й робить композицію ще більш привабливою для відпочинку та фото. Окремої уваги заслуговує гірлянда, яка ввечері надає зоні неповторного сяйва.

До створення фотозони долучилися діти. Це не лише творчий процес, але й чудовий приклад згуртованості громадян. Жителі будинку радіють, що їхній простір перетворився на острівець краси, і навіть висловлюють думки, що це може стати початком нової традиції – створювати тематичні фотозони до кожної пори року чи свята.

Фото: viche.ck.ua


«Ми вирішили, що періодично змінюватимемо декор. Незабаром буде Хелловін тож підготуємо фотозону до цього дійства. Далі за датами: Новий рік, День святого Валентина, Великдень тощо, – розповідає Леся Миколаївна. – Тальнівці, якщо ви маєте непотрібну для вас новорічну іграшку, чи маленьку, ялинку, гірлянду, дощик долучіться й допоможіть нам зібрати декор до наступного свята».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100