реклама Делікат

На Золотоніщині 13 жовтня уночі під час повітряної тривоги упав російський безпілотник. У будинках людей вибило вікна та пошкодило паркан, інформував голова ОВА.

«Маємо падіння ворожого БПЛА, пошкоджено кілька будинків. Комісія міської ради опрацьовує територію, де стався інцидент. Проводимо огляд, закуповуємо плівку та інші будматеріали, щоб тимчасово закрити пошкоджені приміщення від дощу.

Вибиті шибки у домоволодінні пані Люсі внаслідок падіння російського безпілотника, 13 жовтня 2024 рік. Суспільне Черкаси/Віта Кавун

Вибиті шибки у домоволодінні пані Люсі внаслідок падіння російського безпілотника, 13 жовтня 2024 рік. Суспільне Черкаси/Віта Кавун

Маєте додаткову інформацію, просимо повідомляти про це на номер гарячої лінії виконавчого комітету (04737)2-39-45, а також на 101 (ДСНС) чи 102 (поліція)» - інформує заступник міського голови Золотоноші Олександр Флоренко.

У коментарі Суспільному він зазначив: у разі необхідності, людям, чиї будинки пошкодило внаслідок падіння дрона, виділять допомогу з місцевого бюджету:

"Пошкодження незначні. Комісія міської ради вже попрацювала. Людям завезли плівку, аби тимчасово закрити вікна, в яких вибило скло. Також представники однієї із громадських організацій допоможуть відшкодувати жителями збитки, завдані падінням російського дрона. Триває прорахунок. У разі необхідності людям виділять допомога з місцевого бюджету. Про це вирішуватимемо додатково".

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100