У листопаді цього року 3202 платники ПДВ з Черкаської області подали податкову звітність засобами E-mail, що складає 60 % від загальної кількості платників ПДВ, що звітувались. Порівняно з жовтнем кількість платників ПДВ, що подали податкову звітність засобами E-mail, збільшилась на 287 платників. Тож Черкаська область посідає 3 місце (після ДПА у Рівненській та Івано-Франковської областей) за показником подання платниками ПДВ електронної податкової звітності, повідомляє прес-служба ДПА в Черкаській області.

В цілому в Україні у листопаді 2010 року кількість платників ПДВ, що подали податкову звітність засобами E-mail становить 82 тис., що становить складає 39 відсотків від загальної кількості платників ПДВ. Порівняно з жовтнем ц.р. кількість платників ПДВ, що подали податкову звітність засобами E-mail, збільшилась на 3 тис. платників.

Для стимулювання платників податків надсилати звітність в електронному вигляді розроблено електронні форми запитів та відповідей з отримання інформації про стан розрахунку з бюджетами.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100