реклама Делікат

У рамках грантового проєкту «Green Lab»: створюємо, досліджуємо, примножуємо, бережемо», що реалізується спільно ГО «За розвиток Шполянщини», КЗ «Шполянський центр дитячої та юнацької творчості учнівської молоді» та КЗ «Шполянський міський парк дитячого дозвілля», у Національному дендрологічному парку «Софіївка» Національної академії наук України за грантової підтримки «DiXi Group», тобто за фінансової підтримки грантонадавача, а не за кошти з місцевого бюджету, придбано більше 40 видів саджанців декоративних дерев та кущів.

Незабаром троянди, лаванда, туї, самшит вічнозелений, сакури, гібіскус сирійський, ялина канадська «Коніка», верби Хакуро-Нишики, скумпії, спіреї Вангутта, сливи Нігра, тюльпанове дерево, декоративні злаки гармонійно доповнюватимуть уже створені дбайливими руками працівників елементи ландшафтного дизайну — окраси нашого міста.

463086346_486203931072307_9188453842199116297_n

Висаджені в Шполянському міському парку дитячого дозвілля, вони суттєво збагатять озеленення рекреаційної зони, радуватимуть нас своєю неймовірною красою. Висловлюємо подяку за допомогу:

• директору ПрАТ «Лебединський насіннєвий завод» Анатолію Ткаченкові за наданий транспорт та пальне для доставки саджанців з Умані;

• працівникам КП «Комунальник» на чолі з директором Владиславом Марчуком за розвантаження 4 тонн саджанців.

Завдяки всім дотичним до втілення грантової програми одна із перлин нашого міста стане ще прекраснішою! Дбаймо разом про природне та рукотворне розмаїття цього місця, яке сприяє активному відпочинку, відновленню здоров’я, створює затишок, дарує естетичне задоволення.

Шполянська міська рада об'єднаної територіальної громaди, фото міськради

реклама

Коментарі  

 
0 #2 правда 15.10.2024 19:26
Ах ви негідники! Дайте можливість пану Ткаченку озеленити ваш парк!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Черкаський озеленювач 15.10.2024 18:17
Без наших 73 видів платанів, це не парк!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100