реклама Делікат

Сантехніка для ванної кімнати вражає різноманітністю та великим набором функцій. Сьогодні виробники пропонують велику кількість різних варіантів виконання, дозволяючи створити єдиний стиль та гармонію. Одним із прикладів важливих елементів із усієї сантехніки є змішувачі для ванни. З їх допомогою забезпечується регулювання температури та напору води.

Функціонал практично у всіх виробах єдиний, але достаток форм, відтінків та матеріалів просто вражає. Тому змішувачі для ванни не так просто вибрати. Потрібно пам'ятати про єдиний стиль і дизайн, щоб у результаті у ванній кімнаті було комфортно перебувати. При цьому сам виріб має бути відповідної якості, прослужить не один рік.

605c30211331d-1

Виконання та матеріали виробництва

На даний момент популярними є прості змішувачі з плавними та чіткими лініями. Лаконічні рішення також актуальні за рахунок відсутності зайвих форм та контурів. Поступово стають актуальними вироби в стилі hi-tech, де буде хромований або золотий блиск. Досі актуальні вінтажні змішувачі із двома важелями круглої форми.

Основою виробництва є безліч матеріалів. Найчастіше використовується латунь або метал латуні, що гарантує стійкість до зносу та утворення корозії. У бюджетних моделях використовується пластик, але найчастіше застосовується стандартна нержавіюча сталь.

Види змішувачів

Варіанти виконання бувають різних форм та конструкцій:

  • двовентильні (є два незалежних один від одного вентиля для гарячої та холодної води, дозволяючи регулювати два потоки одночасно);
  • одноважільні (зручне рішення з одним картриджем для регулювання єдиного потоку);
  • термостатичні (через наявність вбудованого термостату гарантується автоматична підтримка потрібної температури);
  • сенсорні (подача води активується при торканні корпусу або натисканні спеціальної кнопки).

Додатково є різні варіанти монтажу, адже бувають настінні та підлогові змішувачі, а також такі, що встановлюються на стійці або на борт ванни. Варіант установки залежить від ергономіки та особливостей розміщення інших елементів сантехніки.

Де придбати змішувачі для ванни?

Великий вибір представлений в інтернет-магазині «Agromat», де є можливість встановити критерії відбору з урахуванням форми, кольору, дизайну, кількості картриджів та багато іншого. Продукція представлена ​​від різних брендів, включаючи компанії із Франції, Італії, Німеччини та інших країн. Представлені як прості, так і брендові моделі з особливим функціоналом та в оригінальному виконанні.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100