реклама Делікат

Здобувачі освіти та науково-педагогічні працівники кафедри філософських і політичних наук Черкаського державного технологічного університету відвідали просвітницький захід від Освітнього Центру Верховної Ради України.

Під час інтерактивного уроку студенти пригадували історію та основи українського парламентаризму, говорили про діяльність Верховної Ради України, роботу народних депутатів в комітетах, особливості формування депутатських фракцій та груп, функції коаліції та опозиції і багато іншого. Також учасники закріплювали знання за допомогою гри-моделювання засідання Комітету Верховної Ради України. Студенти поділилися на 4 фракції й опозицію для розроблення пропозицій і обговорення законопроєктів. Підсумком інтерактивну стало голосування за законопроєкт.

1c88b0dc1f4c8a0054396c1eaafb783e_XL

Кафедра філософських і політичних наук ЧДТУ висловлює вдячність співробітникам Освітнього Центру Верховної Ради України за професійно організований захід і чудово проведений час та Первинній профспілковій організації ЧДТУ за підтримку професійних активностей.

Про це пишуть в ЧДТУ

Фото університету

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Христофор Колумб 20.10.2024 17:01
Чудово ! У ЧДТУ більш творчі ніж у ЧНУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Стажер 20.10.2024 12:18
Класно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100