реклама Делікат

Десятки людей прийшли до центру села Сатанівка, щоб віддати шану та помолитися за душі загиблих Воїнів-земляків. Тут урочисто відкрили та освятили Алею Пам’яті Загиблим Героям на знак вдячності та в пам’ять про Героїв-односельців, які віддали життя в бою за свободу та незалежність України.

Ми кожний день схиляємо голови у жалобі за Героями, схилили й нині… У наших Героїв могло бути попереду довге і щасливе життя – та вони тепер навіки у строю.

f0dc3cae4ea6db6b1286252a4974247a

На Алеї розміщені світлини чотирьох полеглих Захисників, життя яких було пов’язане з старостинським округом.

Старший сержант Кандауров Олександр Володимирович – загинув 25 вересня 2022 року, прикриваючи відхід побратимів поблизу села Павлівка Донецької області.

Матрос Кудин Олександр Григорович – загинув 19 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Солдат Захарченко Олександр Вікторович – помер внаслідок ускладнення стану здоров’я 30 січня 2024 року під час виконання військового обов’язку, перебуваючи на позиціях поблизу населеного пункту Першотравневе Куп’янського району Харківської області.

Головний сержант Лупинос Микола Анатолійович – помер 4 вересня 2024 року в Дніпровському госпіталі внаслідок численних важких поранень, отриманих в запеклому бою поблизу населеного пункту Часів Яр Донецької області 24 серпня 2024 року.

Військовий капелан Микола Богуславський провів панахиду за загиблими Воїнами та освятив Алею Героїв.

Заступник міського голови Зоряна Заворотна від імені міського голови Олександра Тищенка висловила слова скорботи та підтримки рідним загиблих. Зі словами подяки до родин загиблих Воїнів звернулась і староста Сатанівського старостинського округу Євдокія Форостяна.

Скорботною хвилиною мовчання та букетами квітів вшанували присутні пам'ять усіх Героїв, котрі віддали свої життя за кожного з нас і за нашу майбутню українську Перемогу.

Дякуємо ініціаторам облаштування Алеї – друзям і однокласникам загиблих Героїв, а також підприємцям і місцевим мешканцям, які активно допомагали у створенні місця пам’яті.

Низький уклін усім рідним і близьким загиблих Героїв!

Вічна слава та шана Олександру Кандаурову, Олександру Кудину, Олександру Захарченку та Миколі Лупиносу!

Про це пишуть в Монастирищенській міськраді. Фото міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100