реклама Делікат

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко бере участь у XVIII Українському муніципальному форумі, що проходить у Києві. Цей форум організований Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».

464103962_850604430560007_9103188682958225323_n

У рамках першого дня форуму учасники обговорили найбільш актуальні питання, що стоять перед українськими громадами, а також шляхи їх вирішення через співпрацю з органами державної влади. Зокрема говорили про виклики місцевого самоврядування в умовах війни, механізми забезпечення стійкості громад нині і в майбутньому.

“Участь у цьому форумі - це можливість обмінятися досвідом з колегами з інших регіонів та знайти нові рішення для розвитку нашої громади. В умовах, коли ми стикаємось з численними викликами, важливо не лише говорити про проблеми, а й шукати конкретні механізми їх вирішення. Я сподіваюсь, що напрацювання, отримані у рамках цього форуму, допоможуть зробити наші громади більш стійкими та успішними у майбутньому”, - прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко.

Черкаська міська рада, фото прес-служби міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100