реклама Делікат

Два адмінматеріали на 48-річного водія склали Черкаські поліцейські. Чоловік розсікав центральними вулицями в Городищі без шолому і у нетверезому стані.

Близько 15-ї години під час патрулювання міста поліцейській Управління поліції охорони в Черкаській області отримали повідомлення по спецлінії «102», що водій моторолера, рухаючись по вулиці Івана Франка, порушує усі можливі правила дорожнього руху та створює аварійну ситуацію на дорозі.

Городище_1_1

48-річного порушника, який виявився місцевим жителем, було виявлено та зупинено для перевірки на вулиці Івана Ле. Під час спілкування з водієм охоронці порядку помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння.  Він зізнався, що випив 400 грам горілки, сів за кермо та погодився пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки. В організмі водія виявили 1,67 проміле алкоголю.

На щастя, ніхто з учасників дорожнього руху не постраждав. На місце події викликано працівників СРПП  Городищенського відділу поліції №2 ЧРУП ГУНП, які відносно водія склали два адміністративні протоколи за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та ч.5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП.

Шановні водії – будьте відповідальними, не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху та дотримуючись правил дорожнього!

Управління поліції охорони в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100