реклама Делікат

Фахівчині та відвідувачки простору психосоціальної підтримки «Затишно space» від БФ «Схід SOS» у Черкасах цьогоріч писали радіодиктант національної єдності втретє. 

Усього долучилося 6 відвідувачок, які переїхали з Харкова, Краматорська, Донецька, та 3 фахівчині.

IMG_20241025_151214_200

Удруге пише радіодиктант в «Затишно space» пані Олена.

– Українська мова – моя рідна. Хоча я народилася в Донецьку, а потім тривалий час жила в Краматорську та розмовляла російською, я все життя вивчаю українську мову. Свій рівень значно покращила, зокрема, завдяки курсам у цьому просторі. Сьогодні, під час написання диктанту, перевірила свій рівень.

Діяльність просторів у Черкасах, Вінниці, Кропивницькому реалізується за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID. БФ «Схід SOS» є імплементаційним партнером гуманітарної організації «CARE». Простори у Запоріжжі, Харкові та Миколаєві працюють в межах проєкту «Захист і необхідна психосоціальна підтримка постраждалих від війни жителів прифронту» за фінансової підтримки МЗС Німеччини.

IMG_20241025_151240_966

Донедавна отримати психологічну та наставницьку допомогу тут могли лише жінки, тепер запрошують й чоловіків.

Щонеділі, на офіційному телеграм-каналі простору у Черкасах, оновлюється перелік заходів, які відбудуться протягом тижня, відкривається реєстрація ТУТ.

Юлія Капуш, фото "Прочерку"

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100