реклама

реклама

Мер Черкас підтримує боротьбу з чиновниками, які "придумували собі яку-небудь роботу з папірцями"

Мер Черкас підтримує боротьбу з чиновниками, які "придумували собі яку-небудь роботу з папірцями"

Позитив вбачає в Указі Президента про скорочення органів влади міський голова Черкас Сергій Одарич. Більш того, Сергій Олегович вважає, що Президент продемонстрував «талант, тому що ця реформа трималася в абсолютній таємниці». Про це він заявив в ефірі черкаського телеканалу «Вікка».

– Загалом я дуже позитивно сприймаю цю реформу. Давно слід було її проводити, тому що було абсолютно очевидно, що існують міністерства, які незрозуміло які мають повноваження і яке їхнє призначення. Існує величезна кількість різноманітних державних комітетів і так далі. Тому я вітаю цей крок, і вважаю, що це, безумовно, поліпшить і керованість уряду, ефективність його роботи, і вдасться зняти всі ті функції, які були абсолютно непотрібні державі. Бо, по-суті, робота частини міністерств зводилася до того, що чиновники придумували собі яку-небудь роботу з папірцями, самі її виконували. А далі ці папірці в кращому випадку здавалися в макулатуру, а в гіршому – просто викидалися на смітник. Тому, загалом, це дуже позитивне рішення, – охарактеризував Указ Президента про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади Сергій Одарич. – І я думаю, що Віктор Федорович Янукович продемонстрував просто такий, я б сказав, талант, тому що ця реформа трималася в абсолютній таємниці. Наскільки мені відомо, то буквально дві-три особи в Україні знали, що готується, як готується. Тому що якби це йшло, як таке всенародне обговорення, то я думаю, що більшість би міністерств, відомств і так далі «стали на вуха» і пробували б довести всій державі і Президенту свою значимість, важливість, щоб, не дай Боже, їх не коротили.

Нещодавно також позитивно оцінив Указ Президента у розмові з «Прочерком» обласний чиновник Григорій Дендемарченко. Він назвав такий крок президента «проявом сили волі».

Відео - сайт Cherkassynews.tv.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Відсіч 15.12.2010 20:36
Віват Одаричу за те, що проголосив віват Янику. Ще б поцілував його ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Виктор 15.12.2010 19:55
Як надоїли такі таланти - один збільшує місквиконком на 20%, бо талановитий Мер, а інший просто зменшує, бо талановитий Президент.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100