реклама

реклама

Профільне відомство не хоче опікуватись пожежною Академією

Профільне відомство не хоче опікуватись пожежною Академією

Міністерство надзвичайних ситуацій ініціює передачу  Черкаської Академії пожежної безпеки до відання Міністерства освіти та науки України. Про це заявив перший заступник міністра МНС Віталій Бут під час брифінгу у вівторок. Вже підготовлено відповідний проект постанови Кабінету Міністрів України.

Сам Віталій Бут, який ще до весни цього року був ректором  Черкаської Академії пожежної безпеки, продовжує виконувати обов’язки першого заступника МНС. Кадрових змін у Міністерстві з часу підписання Президентом Указу про реформування органів влади ще не проводилось.

Відповідно до адміністративної реформи Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ліквідовано, натомість створено Міністерство надзвичайних ситуацій.  МНС України є головним органом у системі органів виконавчої влади з питань забезпечення реалізації державної політики у сфері цивільного захисту.  Крім того, Міністр надзвичайних ситуацій спрямовує та координує діяльність Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України, Державного агентства України з управління Зоною відчуження та Державної інспекції техногенної безпеки України. Фактично на новостворені структури покладено виконання функцій ліквідованих Державної гірничорятувальної служби, Державного Департаменту – Адміністрація зони відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення, Державного Департаменту пожежної безпеки.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 Николай 17.12.2010 00:17
Такое впечатление, что данное решение Балоге приснилось во сне или кто-то уж явно влил ему в уши эту бредовую идею. А куда ж бывший ректор и нынешний замминистра Бут смотрел? Неужели ему не стыдно будет после этого смотреть в глаза вчерашним своим курсантам? Генералы так не поступают ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Богдан 16.12.2010 12:30
*** ***, шо нам курсантам робить їм вобше ***... Всі щас на нєрвах ходять а вони ***.. рішають там шось...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Микола 16.12.2010 12:10
А ким тоді вважати курсантів академії, які склали присягу і мріяли стати офіцерами?Їх переведуть у студенти? Але ж це найбільша дурниця,це зовсім інший статус, що твориться у цій країні, *** повний?! :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Ромикс 16.12.2010 10:20
Реформы 1917, делали кухарки...результаты расхлебываем до сих пор. Сейчас реформы делают завгары... Не проще ли идти по опробованной и общепризнанной европейской системе? Там люди живут и дольше и счастливей. И инфляция не 14, а 1.8%, и зарплаты в 10-15 раз больше (я не олигархах, я работяг, имела(ла) в виду).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Анатолій 16.12.2010 10:11
Як відомо історія розвивається по спіралі. А взагалі пора повернутися до ЧПТУ(черкаськог о пож-тех училища)з його бувшим штатним розписом,дітям буде де вчитися,хабарі зменшаться в рази, кількість полковників та професорів,в рази і пжежі гасити буде кому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Сергей 15.12.2010 23:39
Бред полнейший... А как быть тем, кто учиться сейчас????? У них же контракты с министерством????
Вопросов больше чем ответов... Никакой экономии это не даст, только все ухудшится.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100