реклама

реклама

pc2 До Дня Святого Миколи Platinum Bank відкрив 5 комп'ютерних класів в дитячих будинках Дніпропетровська, Павлограду, Білої Церкви і Черкас. Про це повідомляє інформаційний банківський портал uabanker.net. Зокрема, сучасний комп’ютерний клас отримали діти школи-дитячого садочку І-ІІ ступенів №36, що в селищі Оршанець. Такий клас дозволить дітям отримати комп'ютерні знання і розширити свій кругозір.

На всі ноутбуки встановлено ліцензоване програмне забезпечення завдяки участі Platinum Bank в програмі Microsoft Registered Refurbisher. Цей банк став першим зареєстрованим учасником цієї програми Microsoft в Україні.

– Ми завжди раді підтримати проекти, направлені на підвищення комп'ютерної письменності нашого молодого покоління. Проект Platinum Bank - чудовий початок програми Microsoft Registered Refurbisher в Україні, - коментує директор соціальних і освітніх програм "Майкрософт Україна" Кортні Зукоськи.

– Platinum Bank прагне бути активним учасником в кожному співтоваристві. Один із способів бути активним - це допомагати дитячим будинкам і створювати комп'ютерні класи для дітей, які там живуть. Ми вважаємо, що дітям важливо вивчати технології і комп'ютери, оскільки вони використовуватимуть ці знання впродовж всього свого життя. Platinum Bank пишається тим, що організував 15 комп'ютерних класів в дитячих будинках по всій Україні. Ми сподіваємося, що в 2011 році ми продовжимо вносити свій вклад до суспільства, відкриваючи нові комп'ютерні класи, - відзначив фінансовий директор, член правління Platinum Bank Тодд Еспосито.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100