реклама

реклама

Найгарячковіший черкаський політик засуджує бійку регіоналів у Верховній Раді

Найгарячковіший черкаський політик засуджує бійку регіоналів у Верховній Раді

На думку черкаського опозиціонера, депутата міськради від партії «Батьківщина» Миколи Булатецького, події, аналогічні нещодавній бійці у Верховній Раді, відбуваються по всій країні. Про це він повідомив «Прочерку».

– Можливо це трохи у переносному значення, але чим бійка відрізняється від переходу великої маси людей на Черкащині в Партію регіонів? Це прояв тих самих дій, тільки в м’якшій формі, – говорить пан Микола. – Щодо ситуації у ВРУ, то там просто виявилися люди, готові до супротиву (бютівці). І цей протест владі потрібно було придушити. А виконавці – це близькі до тіла влади (до Партії регіонів, до Президента) особи, що готові на все: розірвати опонентів… Все це порушувалося на всеукраїнському рівні, але реакція, думаю, не буде серйозною…

За словами Миколи Булатецького, щоб щось в державі змінилося, потрібно, «щоб визріли обставини».

– Спілкуюся з багатьма думаючими людьми і скажу, що вони вже оцінюють нашу державу однозначно як бандитську. Вони вже переконалися, що нічого хорошого не буде в цій країні. Щоб щось змінилося, в суспільстві має визріти протест і кожна людина повинна включитися в цей протест. Єдина реакція від влади була, коли підприємці вийшли на Майдан. Тоді була якась видимість реакції, почався якийсь рух з боку влади, щоб заспокоїти суспільство. Нині ж потрібен протест не лише підприємців, а всього суспільства. І протидія цьому режиму влади не може скеровуватися з одного центру впливу: від Тимошенко чи «Свободи». Має бути одночасний протест усього суспільства, – вважає Булатецький

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Slava 23.12.2010 20:32
Миколо Івановичу де можна прочитиати Ваші научно розроблені плани --- ніде, тому ,що одне навішування лапші, та бажання стати керівником. Ваша передвиборча програма це набір красивих слів. А реалії долізти до корита та івсе, коли були натяки на Ваше задіяння то Ви мовчали, а як стало відомо, що Вам другий результат натянули, щоб в разі зняття в суді Одарича, Ви б стали тіпа мером на що ПР не пішла. Ви дублер Одарича, а цим все сказано. Космонавт долітався, а Ви...Опозиції немає, тому ,що в БЮТі одні підставні дублери різних партій та течій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Arsen 23.12.2010 12:10
Цитую Арсен:
Для того щоб щось зробити, необхідно щось робити, а не пити горілку чи жувати соплі в церкві.

А до чого була ця болтологія про церкву? Сам хоч зрозумів, що ляпнув?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Арсен 23.12.2010 03:16
Для того щоб щось зробити, необхідно щось робити, а не пити горілку чи жувати соплі в церкві. Обласний БЮТ затих як миші в коморі. Їздять відпочивати, на акул подивитись. Що на них дивитися, в нас і в цетрі Черкас їх повно. На превеликий жаль крім них (БЮТу) у нас і не залишилось нікого в офіційній опозиції. Влада впевнена, що якщо вони Юлю посадять, то розбіжаться її партійці хто куди. І чомусь в це віриться, хоч і дуже не хочеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Weq 22.12.2010 19:03
Микола й тут правий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Детектор 22.12.2010 17:27
Іноді краще жувати, аніж говорити, Миколо Івановичу! Одне діло - розглагольствув ать про ДЕРЖАВУ і оцінювать перспективи з її нинішніми горе-правителями, а зовсім інше - каркать про те, що "нічого хорошого не буде в цій КРАЇНІ"! Буде - я сказав!!! А ви, як не вірите - шукайте собі іншу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 гонта 22.12.2010 16:55
Було б за кого - давно повстали б, а за себе - не навчані, бо терплячі. Їх в 37-ому через одного брали, а вони замість сокири в дверях - тормозки тримали.Раби - зато святі.І соромно - і велично.Така наша нація.Терпить сьогодні,щоб завтра жити найкраще.Бо на все - воля Божа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100